Emisiunea

Gandita initial ca o emisiune prin care diverse puncte de vedere ale unor DJ erau exprimate, Ora de Groove s-a bucurat de un oarecare succes, ceea ce ne-a determinat sa largim aria de acoperire si orizontul muzical pe care noi il consideram nelimitat sau infinit. Astfel, cele mai recente inregistrari ale emisiunii de pe undele fm erau disponibile si in format audio pentru cei care nu aveau ocazia sa le asculte "in direct". Mai mult despre emisiunea Groove Hour

Muzica Groove Hour
Body Culture - Jay West & Diego CidJay West & Diego Cid
Body Culture
Burnin' (Deep Mix) - Dj MfrDj Mfr
Burnin' (Deep Mix)
The Pimp Deville EP - Phil WeeksPhil Weeks
The Pimp Deville EP
Mai multa muzica Mai multa muzica
Newsletter
Selecteaza...
Groove Hour - Show Radio
E-mail

Versiunea Romana | English Version

Festivalul Antic Tomis 2012

Evenimente Groove Hour
Festivalul Antic Tomis 2012
17 august 2012
Edificiul Roman cu Mozaic Tomis Constanta
Evenimentul animă în luna august, incepând din anul 2012, centrul istoric al oraşului Constanţa cu activităţi recreative şi cultural-educative adresate publicului de toate vârstele. Festivalul Antic Tomis integrează specificul arheologic şi natural al oraşului Constanţa şi conţine evenimente inter-culturale, artistice şi de media vizându-se astfel promovarea intensivă a potenţialului turistic al oraşului şi al Dobrogei.

Toate acestea sunt realizate cu sprijinul asociaţiilor de reconstituire istorică, respectând uzanţele atince, evenimentul desfăşurându-se la Edificiul Roman cu Mozaic Tomis, în parcul din faţa boltelor.

Festivalul este organizat de Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică Litoral-Delta Dunării alături de Consiliul Judeţean Constanţa, Primăria Constanţa şi Groove Hour, cu participarea asociaţiilor de reconstituire istorică Terra Dacica Aeterna din Cluj-Napoca, Legiunea I Schytica si Legiunea I Italica din Bulgaria.

Incă de la prima ediţie, festivalul adaugă plus valoare educativă experienţei de concediu şi dezvoltă potenţialul turistic al litoralului, punând în practică o strategie de comunicare şi eveniment care să motiveze publicului larg din Romania să îşi petreacă vacanţa în luna august pe litoral.

Punând în valoare moştenirea romană a zonei şi a cetăţii antice Tomis, festivalul faciliteaza redescoperirea culturii antică a locurilor şi promovarea sa turiştilor, dar şi localnicilor.

Prin Festivalul Antic Tomis ne dorim, de asemenea, să punem în valoare monumentele istorice de interes naţional pe care zona peninsulară a oraşului Constanta le găzduieşte şi care au ieşit din traseele turistice consacrate ale litoralului.

Pe termen lung, evenimentul urmăreşte dezvoltarea industriilor locale conexe turismului precum artizanat, confecţii, marochinărie, olărit, pielărie etc. prin încurajarea meşterilor locali să participe cu ateliere tematice în cadrul festivalului.

Detalii despre eveniment si galerii foto gasiti la acest link: https://www.facebook.com/festivalulantic
GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers