Emisiunea

Gandita initial ca o emisiune prin care diverse puncte de vedere ale unor DJ erau exprimate, Ora de Groove s-a bucurat de un oarecare succes, ceea ce ne-a determinat sa largim aria de acoperire si orizontul muzical pe care noi il consideram nelimitat sau infinit. Astfel, cele mai recente inregistrari ale emisiunii de pe undele fm erau disponibile si in format audio pentru cei care nu aveau ocazia sa le asculte "in direct". Mai mult despre emisiunea Groove Hour

Muzica Groove Hour
Need You Now (Sergio Flores / Deep Josh Remixes) - Soul CentralSoul Central
Need You Now (Sergio Flores / Deep Josh Remixes)
Salsa Elektrika EP - Dj SneakDj Sneak
Salsa Elektrika EP
Never Alone - Artificial FunkArtificial Funk
Never Alone
Mai multa muzica Mai multa muzica
Newsletter
Selecteaza...
Groove Hour - Show Radio
E-mail

Versiunea Romana | English Version

Groove Hour 203 mixat de Elis

Editia 203 semnifica pregatirea pentru vara 2007. Un set realizat de Elis, pornind de la deep house, trecand prin tech house-electro si influente afro. Marcand un debut cu o piesa recenta, Groove Hour le ureaza producatorilor sibieni Mihai Popoviciu si Jay Bliss un calduros “Bine ati venit in undele Groove Hour”. The Box este piesa trimisa de Jay Bliss pentru Groove Hour, ca drept urmare o folosim cu incredere, si nu oricum ci chiar inaintea bombei lansate de Eric Prydz in prima jumatate a anului 2007, Rymd, piesa prezenta pe cel mai recent EP ce contine si piesa Armed, cu care John Digweed sau Nic Fanciulli si-au deschis seturile si evenimentele din 2007.

David Penn lanseaza si el cel mai recent material sub Urbana, label de care Groove Hour s-a legat foarte mult in trecut si inca e cu ochii pe el.

Unul dintre cei mai buni remixeri si producatori ce s-a mutat in Elvetia datorita paradisului fiscal este si Jamie Lewis, cu remixul pentru piesa australianului HiFi Mike – Hollywood.

Victory Dance, piesa trimisa de Justin Michael, i-am gasit locul perfect la sectiunea groovy funky house de la mijlocul editiei, loc pe care Justin Michael l-a meritat prin prisma prezentelor diferitelor piese de la Hermosa Recordings, de data aceasta el semnand exclusiv un remix pentru casa de discuri a lui Jask, Thaisoul. Micky More este cea mai noua achizitie de pe scena muzicala italiana, un compozitor talentat zicem noi, ce a lucrat la partea de clapa cu Riccardo Burattini de la JestoFunk, Stefano Catani la saxofon, Massimo Morganti la trombon … stim, nu prea v-ar interesa numele … dar va zicem ca cel din urma este si dirijorul Colors Jazz Orchestra din Italia. Deja se bucura de un succes masiv, primind suportul plenului de producatori deep house : Sergio Flores, Chuck Love, Brian Tappert, Marques Wyatt, Jay-J sau John 'Julius' Knight.

Primind confirmarea calitatii de la Groove Junkies, Karizma, DJ Meme, Jon Cutler, RedSoul, Christian Alvarez, Sergio Flores, Greg Kozo, MoD, Fabio Bacchini, Panevino, Roberto De Carlo, Justin Michael, Christian Hornbostel, Central Avenue, Davidson Ospina, Andy Holder sau DJ Dealer (cate nume !), nu ne pierdem printre detalii si aflam ca Park Avenue de care nu ne-am lovit niciodata pana acum pot intra in topuri, cu un pachet de remixuri marca Richard Earnshaw; Groove Hour folosind remixul ElektroOrganik.

Terminam editia 203 cu un mare “Gracias” dedicat celor de la Pacha Recordings, care ne-au desemnat castigatori la concursul organizat de ei (n-a fost blat), si ne-au trimis 3 pachete de cd-uri cu Kiko Navarro, Farley & Heller si Wally Lopez (cu care ne-am mai intalnit in iarna la Club XXI). De la Pacha, Groove Hour a mai avut onoarea sa presteze si alaturi de Al Velilla la Irish Pub in Constanta, in 2005 la Dunhill Dimension Tour. De atunci, ne-am interesat de ei incontinuu, si desi a trebuit sa dam search pe google sa aflam raspunsul corect la intrebarea lor (Care a fost primul hit pe care Erick Morillo l-a avut) am gasit cu stupefactie Reel 2 Reel – I Like To Move It. Eram niste copii cand dansam pe ea, acum cand suntem copii mari ii multumim lui Google ca ne-a adus un premiu in pepiniera cu cd-uri de colectie Pacha.

Asadar un mix realizat de Elis, cu iz de vara si pregatire de 1 Mai.

Track-uri


01. Joshua Heath - Jack Me To Sleep (Merle's Hit The Snooze Mix) 2007 Label : DAE

02. Dj MFR & Haldo – Burnin (Deep Mix) 2006 Label : Souvent Records

03. Mihai Popoviciu & Jay Bliss – The Box 2007 Label : Exposed Audio

04. Pryda – Rymd 2007 Label : Pryda

05. David Penn ft Daren J Bell – Feel The Rise 2007 Label : Urbana

06. HiFi Mike – Hollywood (Jamie Lewis Rodeo Drive Dub) 2007 Label : Purple Music

07. Micky More – Victory Dance (Justin Michael & Solos Hermosa Mix) 2007 Label : Thaisoul

08. Park Street ft Diana Waite – Pressure (ElektroOrganik Remix) 2007 Label : Double Shock

09. Kiko Navarro – Ache Pa Ti (Yoruba Soul Mix) 2007 Label : Swank

Groove Hour 203 - Cue File Download the cue file
Groove Hour 203 mixat de Elis Asculta inregistrarea emisiunii HiFi
Groove Hour 203 mixat de Elis Asculta inregistrarea emisiunii LoFi

Alte emisiuni

Groove Hour 202 mixat de Inland Knights
Publicat: 12/04/07 04:38

Groove Hour 201 mixat de Elis
Publicat: 16/03/07 18:01

Groove Hour 200 mixat de Jay Tripwire
Publicat: 03/03/07 17:44

Groove Hour 199 mixat de Miss Megan
Publicat: 09/02/07 07:29

Groove Hour 198 mixat de Elis
Publicat: 30/01/07 00:37

GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers