Emisiunea

Gandita initial ca o emisiune prin care diverse puncte de vedere ale unor DJ erau exprimate, Ora de Groove s-a bucurat de un oarecare succes, ceea ce ne-a determinat sa largim aria de acoperire si orizontul muzical pe care noi il consideram nelimitat sau infinit. Astfel, cele mai recente inregistrari ale emisiunii de pe undele fm erau disponibile si in format audio pentru cei care nu aveau ocazia sa le asculte "in direct". Mai mult despre emisiunea Groove Hour

Muzica Groove Hour
People - Hipp-EHipp-E
People
The Ripple EP - 20 for 720 for 7
The Ripple EP
Fear & Loathing By The Bosphorous (remixes) - Asad & TangunAsad & Tangun
Fear & Loathing By The Bosphorous (remixes)
Mai multa muzica Mai multa muzica
Newsletter
Selecteaza...
Groove Hour - Show Radio
E-mail

Versiunea Romana | English Version

Groove Hour 199 mixat de Miss Megan

Nascută īn San Francisco, Megan s-a regăsit īn muzica house de la īnceputul anilor `90. In timp ce se pregătea să īşi dea licenţa la Universitatea din Texas, Megan a īnceput să frecventeze magazinele de muzică şi să facă schimb de casete cu prietenii. Şi-a cumpărat o pereche de platane, un mixer, a īnceput să īnregistreze mixuri, ca mai tārziu să īncerce să se integreze īn desfăşurarea normalităţii din viaţa de club. Intră īn legatură cu oameni importanţi din show biz, īn 1997 primind o rezidenţă la un club numit Backflip, alături de Franky Boissy şi Mauricio Aviles (Naked Music, Loveslap). De atunci, a prestat la petreceri organizate de Stompy, Green Gorilla, The Cake, EndUp, Six, Betalounge. Seturile ei deep şi tech house sunt foarte apreciate, astfel Groove Hour reuşind să dea peste o teribila artistă semnată la Deepfunk Records, o casă de discuri ce se māndreşte cu artisti precum Jay Tripwire, Olivier Desmet, Blacksoul, Rhythm Slaves, The Rurals, Atomphunk sau Lance DeSardi.

Ii recunoaştem stilul special abordat, Groove Hour notānd 9/10 mixul prezentat īn această ediţie de show. Nu ne permitem să fim misogini, mai ales că īn portofolio dispune şi de un atestat de inginer de sunet, lucru confirmat de munca sa alături de Dj Rasoul.

Ediţia 199, ca o declaraţie de dragoste pentru sexul frumos de Sf. Valentin, marchează o rampă a emisiunilor dedicate artiştilor reprezentaţi de cele mai interesante personalităţi feminine din punct de vedere auditiv şi vizual, personalităţi pe care Groove Hour le urmăreşte cu interes pe viitor.
Groove Hour 199 mixat de Miss Megan Asculta inregistrarea emisiunii HiFi
Groove Hour 199 mixat de Miss Megan Asculta inregistrarea emisiunii LoFi

Alte emisiuni

Groove Hour 203 mixat de Elis
Publicat: 18/04/07 07:49

Groove Hour 202 mixat de Inland Knights
Publicat: 12/04/07 04:38

Groove Hour 201 mixat de Elis
Publicat: 16/03/07 18:01

Groove Hour 200 mixat de Jay Tripwire
Publicat: 03/03/07 17:44

Groove Hour 198 mixat de Elis
Publicat: 30/01/07 00:37

GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers