Emisiunea

Gandita initial ca o emisiune prin care diverse puncte de vedere ale unor DJ erau exprimate, Ora de Groove s-a bucurat de un oarecare succes, ceea ce ne-a determinat sa largim aria de acoperire si orizontul muzical pe care noi il consideram nelimitat sau infinit. Astfel, cele mai recente inregistrari ale emisiunii de pe undele fm erau disponibile si in format audio pentru cei care nu aveau ocazia sa le asculte "in direct". Mai mult despre emisiunea Groove Hour

Muzica Groove Hour
Homegrown - Heath HaroldHeath Harold
Homegrown
Back To Me (Phunk Investigation / Scumfrog Dub) - Emilia MajelloEmilia Majello
Back To Me (Phunk Investigation / Scumfrog Dub)
Motion Construct - Willie Graff & T TauriWillie Graff & T Tauri
Motion Construct
Mai multa muzica Mai multa muzica
Newsletter
Selecteaza...
Groove Hour - Show Radio
E-mail

Versiunea Romana | English Version

Groove Hour 198 mixat de Elis

01. Sexy house music. Revenire, sunet clar, mesaj fin, absenta indelung simtita, si materiale ce vor lovi vanzarile pe viitor. Asa caracterizam editia 198 mixata de Elis intr-un home studio, dintr-un cartier nordic al orasului. Blue Six si Naked Music se intorc dintr-o vacanta prelungita, din care ne amintim acele releasuri de pachete lansate sub label-ul american cu remixuri de la Miguel Migs sau Jay J. Tropicalia reuneste omul din umbra acestui proiect, Jay Denes si vocea marcanta a Lisei Shaw intr-un stil unic. Desi acest unic tinde spre zecii de ani trecuti in care Sade isi facea loc in topuri cu muzica smooth & sexy, Jay Denes a elaborat sound-ul anilor 80 din Sade pe elemente muzicale noi, percutii noi, sunete generate electronic.

06. Tiger Stripes, sau Mikael Nordgren ingradeste colaborarea intre producatori foarte buni anonimi si cei foarte cunoscuti de lumea muzicala house, si anume Jerome Sydenham de la Ibadan Records, lansand impreuna promo-ul Sun Watcher, un track cu incantatii tribale si o atmosfera foarte foarte deep si melodioasa.

08. Luam cel mai mare producator de tech house din 2006 si cei mai noi remixeri din 2007 si ajungem la remixul celor de la Fish Go Deep pentru The Promise de la Kerri Chandler, un release ce se bucura de tratamentul special al label-ului Defected, care a cumparat drepturile de licenta pentru a scoate o serie de remixuri sub propria ograda. Cu partea vocala asigurata chiar de Kerri Chandler, acest producator hibrid pe care New York-ul l-a dat scenei muzicale a fost permanent deschis catre ringurile de dans, fiind influentat de valurile conexe, influentele altor culturi. De viitor, remixurile asigurate de cei doi irlandezi de la Fish Go Deep au intrat in topul celor mai descarcate melodii de pe internet prin bomba "The Cure & The Cause".

09. Rasarind din Dallas, White Lotus Society s-au asociat castigator cu Demarkus Lewis, pentru o piesa deep, senzuala cu influente latine - pe scurt un groovy house intitulat "Hot Outside". Bine inchegat cu vocaluri feminine si percutii stranse, piesa contine partituri de flaut si trompeta live, din partea membrului Aaron Irwinsky. In Groove Hour este prezenta varianta Club Mix, varianta care este asigurata pentru main.

Track-uri


01. Blue Six - Tropicalia (Jay`s Bahia Vocal Mix) 2007 Label : Naked Music

02. Pete Moss - Let Me Luv U 2007 Label : Recline

03. Adam Sketcher - Time To Move 2007 Label : 202 Digital

04. Blake Reary - Step It Up (Justin Michael`s Hermosa Mix) 2007 Label : Hermosa

05. Jolene - The DJ (Alix Alvarez Mix) 2007 Label : Sole Channel

06. Tiger Stripes - Sun Watcher 2007 Label : Ibadan

07. Franck Roger - Turn Me Over 2007 Label : Earthrumental Music

08. Kerri Chandler - The Promise (Fish Go Deep Vocal Dub) 2007 Label : NRK

09. White Lotus Society - Hot Outside (Club Mix) 2007 Label : Large

10. Deep 6 Syndicate - On And On (Grindin Mix) 2007 Label : Strobe

Groove Hour 198 - Cue File Download the cue file
Groove Hour 198 mixat de Elis Asculta inregistrarea emisiunii HiFi
Groove Hour 198 mixat de Elis Asculta inregistrarea emisiunii LoFi

Alte emisiuni

Groove Hour 203 mixat de Elis
Publicat: 18/04/07 07:49

Groove Hour 202 mixat de Inland Knights
Publicat: 12/04/07 04:38

Groove Hour 201 mixat de Elis
Publicat: 16/03/07 18:01

Groove Hour 200 mixat de Jay Tripwire
Publicat: 03/03/07 17:44

Groove Hour 199 mixat de Miss Megan
Publicat: 09/02/07 07:29

GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers