Emisiunea

Gandita initial ca o emisiune prin care diverse puncte de vedere ale unor DJ erau exprimate, Ora de Groove s-a bucurat de un oarecare succes, ceea ce ne-a determinat sa largim aria de acoperire si orizontul muzical pe care noi il consideram nelimitat sau infinit. Astfel, cele mai recente inregistrari ale emisiunii de pe undele fm erau disponibile si in format audio pentru cei care nu aveau ocazia sa le asculte "in direct". Mai mult despre emisiunea Groove Hour

Muzica Groove Hour
This Time, Unscented EP - Loopity GoofsLoopity Goofs
This Time, Unscented EP
The Ripple EP - 20 for 720 for 7
The Ripple EP
So Let The Wind Come - Kerri ChandlerKerri Chandler
So Let The Wind Come
Mai multa muzica Mai multa muzica
Newsletter
Selecteaza...
Groove Hour - Show Radio
E-mail

Versiunea Romana | English Version

Emisiunea Groove Hour

Inceputul a fost facut acum 3 ani odata cu concretizarea proiectului The Groove Hour Show, emisiune radio pusa in unda pe ProFm 90,1 fm in Constanta si 87,8 fm in Costinesti.

Gandita initial ca o emisiune prin care diverse puncte de vedere ale unor DJ erau exprimate, Ora de Groove s-a bucurat de un oarecare succes, ceea ce ne-a determinat sa largim aria de acoperire si orizontul muzical pe care noi il consideram nelimitat sau infinit. Astfel, cele mai recente inregistrari ale emisiunii de pe undele fm erau disponibile si in format audio pentru cei care nu aveau ocazia sa le asculte "in direct".

Site-ul a fost poarta providentiala spre recunoasterea internationala a show-ului alaturata la imaginea brand-ului. Astfel am putut beneficia de materiale promotionale obtinute de la artistii pe care Groove Hour ii promoveaza si de care se leaga.

Born To Funk, Wawa, Dj Fex, Markus Homm, Ralf Gum, Aston Martinez, Matteo Ionescu, sunt doar cateva nume care au raspuns mesajului nostru de a promova muzica pe radio si nu numai. Fara numele mici, Pino, Elis, Marius, Mihai si oamenii din spatele lor, valoarea spontaneitatii si a noului Groove Hour (asa consideram noi) ar fi fost mai scazuta.

Tot ceea ce ramane de facut este sa deschideti frecventele radio, sa ramaneti deschisi, sa cititi noutatile din playlist, si din timp in timp sa ne lasati un mesaj de incurajare sau de critica, in speranta ca totul va atinge sintagma aproape perfect.

Ultimele emisiuni

Groove Hour 203 mixat de Elis
Publicat: 18/04/07 07:49

Groove Hour 202 mixat de Inland Knights
Publicat: 12/04/07 04:38

Groove Hour 201 mixat de Elis
Publicat: 16/03/07 18:01

Groove Hour 200 mixat de Jay Tripwire
Publicat: 03/03/07 17:44

Groove Hour 199 mixat de Miss Megan
Publicat: 09/02/07 07:29

Groove Hour 198 mixat de Elis
Publicat: 30/01/07 00:37

GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers