Emisiunea

Gandita initial ca o emisiune prin care diverse puncte de vedere ale unor DJ erau exprimate, Ora de Groove s-a bucurat de un oarecare succes, ceea ce ne-a determinat sa largim aria de acoperire si orizontul muzical pe care noi il consideram nelimitat sau infinit. Astfel, cele mai recente inregistrari ale emisiunii de pe undele fm erau disponibile si in format audio pentru cei care nu aveau ocazia sa le asculte "in direct". Mai mult despre emisiunea Groove Hour

Muzica Groove Hour
Affection - Formidable Force ft Dj HeatherFormidable Force ft Dj Heather
Affection
Soul Symphony - Chuck LoveChuck Love
Soul Symphony
Inner Vision - Soda IncSoda Inc
Inner Vision
Mai multa muzica Mai multa muzica
Newsletter
Selecteaza...
Groove Hour - Show Radio
E-mail

Versiunea Romana | English Version

Echipa

Girip

G.ReeP

Nume complet: Mihai Girip
Data nasterii: 1974

Nu prea-mi plac biografiile. Nu le urasc, doar ca nu-mi plac. Intotdeauna mi se pare ca mai am o carte de scris. Cred ca am facut prea multe din '74 pana acum si culmea e ca inca n-am chef sa ma opresc. Despre lucrul cu muzica. Complicat. Nu sunt printre cei care considera muzica un job. Asa ca probabil nu sunt DJ. Conteaza? La 16 ani am tinut prima rezidenta de vara (n-o sa spun unde, oricum n-o sa recunoasteti locul). Stiti ce-i ala un Kashtan? Eu stiu. De acolo. Apoi la 18 ani mi-am format prima trupa de rock. Punk mai exact. Era in primii ani de dupa revolutie si abia acum imi dau seama ca spiritul ala era chiar punk. Dupa 1 an am format alta trupa mai ca lumea. Concerte, festivaluri, cluburi. A fost chiar misto. Sunam bine, ne simteam bine, ne distram bine. Prin '96 un bun amic mi-a spus ca in statia radio unde lucra era nevoie de un producator. In momentul ala Sky era cel mai puternic radio local. De ce nu? Oricum aveam nevoie de un job caci cariera-mi promitatoare in cadrul concernului Pepsi se cam incheiase. Tot atunci am inceput si facultatea de Jurnalistica pe care n-am mai terminat-o. Inca un an si a venit marea provocare: un radio pe care l-am construit de la zero. Apoi inca unul. Apoi dupa inca vreo 3 ani inca unul: profm 90,1 fm Constanta unde s-a nascut si Groove Hour, na, ca a-mi aduc boii acasa de pe campii.

In momentul in care scriu imi dau seama cat de mult s-au schimbat toate in doar 3 ani. Funky Groove am vrut sa aducem si am adus. Pe radio si in cluburi regasesc de 100 de ori mai puternic acum spiritul pe care l-am adus noi atunci. Asta ma face sa ma simt bine. Si sa vreau mai mult.

Ca veni vorba de cluburi. Nu am numarat party-urile pe care le-am pus la cale pana acum. Nici nu mi-am inregistrat vreun program vreodata. Au fost sute. Pre-party-party-after-party. Fiecare cu vibe-ul lui unic si de aici cu amintirile-i fara egal. Toate astea sunt legate de un singur lucru: muzica. Parte din legatura asta o gasesti in acest site. O alta parte o gasesti in show-urile mele la radio. O alta parte o pastrez doar pentru mine pe discuri. Cea mai importanta parte insa o s-o gasesti mult mai aproape decat crezi: chiar in tine. Incearca si o sa vezi ca este acolo. Tine-ti ochii, urechile si mai ales mintea dechise si totul o sa devina muzica daca asta vrei. Groove Hour nu poate decat sa te ajute asa ca ne intalnim pe radio vinerea asta la miezul noptii. Peace.

GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers