Emisiunea

Gandita initial ca o emisiune prin care diverse puncte de vedere ale unor DJ erau exprimate, Ora de Groove s-a bucurat de un oarecare succes, ceea ce ne-a determinat sa largim aria de acoperire si orizontul muzical pe care noi il consideram nelimitat sau infinit. Astfel, cele mai recente inregistrari ale emisiunii de pe undele fm erau disponibile si in format audio pentru cei care nu aveau ocazia sa le asculte "in direct". Mai mult despre emisiunea Groove Hour

Muzica Groove Hour
White Line EP - RufussRufuss
White Line EP
Welcome To My House (Stylophonic Mix) - Pastaboys ft Master FreezePastaboys ft Master Freeze
Welcome To My House (Stylophonic Mix)
Nowhere (I Can Go) - Atjazz & Clara HillAtjazz & Clara Hill
Nowhere (I Can Go)
Mai multa muzica Mai multa muzica
Newsletter
Selecteaza...
Groove Hour - Show Radio
E-mail

Versiunea Romana | English Version

Echipa

Elis

Elis

Nume complet: Elis Iordache
Data nasterii: 30/12/1982

Adaptat la stilul muzicii house, Elis a inceput prin a promova o muzica mai putin accesibila in Romania, deep house, tech si funky.

L-ati putut asculta ca rezident in Club XXI din Mamaia si la Irish Pub Constanta, in cadrul unui proiect de muzica ambientala si deep house care inca se deruleaza, precum si la The Office Bucuresti sau la petreceri de vara cum ar fi Coca Cola Foria de la Pro Tv.

In 2002 impreuna cu cativa amici, au pus bazele unui proiect/brand, dezvoltat de-alungul unor petreceri cu amprenta si numele de Groove Hour. Suportul de care se bucura acest proiect nu este de trecut cu vederea: o ora pe saptamana de muzica deep pe undele radio din Constanta, un site cu toate informatiile despre artisti, seturi si petreceri organizate in cluburi.

Stilul care il caracterizeaza pe Elis, poate fi catalogat ca un stil warm & soft house, de la producatori ca Ian Pooley, Llorca pana la artisti ca Red Jerry, John Dahlback, Olivier Desmet, JJ Flores sau Erick E din aria muzicii tech house electro.

In seturile lui puteti recunoaste cu usurinta artisti precum Kid Creme, Jerry Ropero, David Penn, Dj Fex, Ian Carey, Born To Funk, Aston Martinez, Raul Rincon, si altii.

Daca sunteti fani ai petrecerilor outdoor, in aer liber, atunci muzica pe care o veti auzi nu va fi usor de uitat si va transmite o alternativa care vara este cea mai potrivita pentru petreceri.

Ca activitate, in cadrul evenimentul Groove Hour organizate de-alungul verii 2005, Elis a mixat alaturi de artisti consacrati ai muzicii house internationale ca Born To Funk sau Wawa.

GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers