Emisiunea

Gandita initial ca o emisiune prin care diverse puncte de vedere ale unor DJ erau exprimate, Ora de Groove s-a bucurat de un oarecare succes, ceea ce ne-a determinat sa largim aria de acoperire si orizontul muzical pe care noi il consideram nelimitat sau infinit. Astfel, cele mai recente inregistrari ale emisiunii de pe undele fm erau disponibile si in format audio pentru cei care nu aveau ocazia sa le asculte "in direct". Mai mult despre emisiunea Groove Hour

Muzica Groove Hour
Fast Forward EP - D JulzD Julz
Fast Forward EP
Blessings - Marathon Men ft Alex The KidMarathon Men ft Alex The Kid
Blessings
Sweet Child Of Mine (Mylo Remix) - Flat PackFlat Pack
Sweet Child Of Mine (Mylo Remix)
Mai multa muzica Mai multa muzica
Newsletter
Selecteaza...
Groove Hour - Show Radio
E-mail

Versiunea Romana | English Version

Booking Agency

Ca domeniu de activitate, Groove Hour se implica si in agenturarea artistilor / producatorilor / dj-ilor de pe scena internationala precum si de pe cea locala.

Am lucrat minutios la fiecare eveniment organizat in colaborare cu agentiile de booking internationale, casele de discuri cu ai caror artisti colaboram si suntem in contact permanent, ceea ce ne ofera o siguranta in a va oferi un roster (grila de dj disponibili) de care Groove Hour s-a atasat, astfel de-alungul timpului acest roster fiind din ce in ce mai complet, adaugandu-se noi artisti odata cu stabilirea unor repere muzicale bine definite.

PDF Document DJ Roster
Booking agency
GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers