Emisiunea

Gandita initial ca o emisiune prin care diverse puncte de vedere ale unor DJ erau exprimate, Ora de Groove s-a bucurat de un oarecare succes, ceea ce ne-a determinat sa largim aria de acoperire si orizontul muzical pe care noi il consideram nelimitat sau infinit. Astfel, cele mai recente inregistrari ale emisiunii de pe undele fm erau disponibile si in format audio pentru cei care nu aveau ocazia sa le asculte "in direct". Mai mult despre emisiunea Groove Hour

Muzica Groove Hour
Inner Vision - Soda IncSoda Inc
Inner Vision
The Last Dance EP - MidasMidas
The Last Dance EP
Burnin' (Deep Mix) - Dj MfrDj Mfr
Burnin' (Deep Mix)
Mai multa muzica Mai multa muzica
Newsletter
Selecteaza...
Groove Hour - Show Radio
E-mail

Versiunea Romana | English Version

Bobby Pharelle

DJ GrooveHour
Acelasi Groove
Bobby Pharelle

Biografie

Rasarind din capitala muzicii house, Chicago, Bobby Pharelle, DJ, producator si manager al renumitei casei de discuri Jamayka Recordings Group (Jamayka, Funk’d, Jamayka Soul si noul label cu inclinatii spre electro – tech SuperpunK) este predestinat sa incante ringurile de dans cu abilitatile sale intr-ale muzicii funky, electro-tech.

Casele de discuri lansate de Bobby se bucura de aprecierea celor mai de top DJ, reviste sau site-uri. Arsenalul Jamayka Recordings include lansari ale unor artisti precum Kaskade, Johnny Fiasco, Roy Davis Jr, Soul Providers, Swag, Greg Kobe, Ron Carroll, Greenskeepers, Tony Thomas, FREAKS, Jacob London, Joshua, East Coast Boogiemen, David Penn, Jeff Bennett, Hatiras, Jason Hodges, Faze Action, Joey Youngman, Tribalation, Jay Tripwire, Nathan Coles, Bionic Bump Band, Terry Francis, Ty Tek, Jake Childs si nu in ultimul rand Bobby Pharelle.

Jamayka Recordings a ajuns un label etalon pe scena muzicii house, primind suport de la dj / producatori ca Derrick Carter, Pete Tong, Mark Knight, Nic Fanciulli, Anderson Noise, Yousef, Tiefschwarz, Erol Alkan, Dj Pierre, Dj Dan, Dj Heather, Deep Dish, Mark Farina, Roger Sanchez sau Danny Tenaglia.

Debutul la propriul label s-a materializat cu „Bobby’s Delhi”, lansat anul trecut, venind cu o sustinere de pentru pachetul de remixuri din partea lui Dr. Kucho si Jay Tripwire. Pe langa acest debut interesant, Bobby pregateste alte proiecte interesante, ce includ remixuri la Antibalas Afrobeat Orchestra (Jamayka).

Cu toate atuurile expuse si la indemana oricui, Bobby Pharelle este cu siguranta un dj / producator ce va lasa ringul de dans incins pentru mult timp.

Discografie

http://www.jamayka.com

Markus Homm

Markus Homm, un neamţ cu origini din România, atras de muzică şi dans. Asa se poate caracteriza în două cuvinte unul dintre Dji germani care s-au lansat pe plan internaţional. Deţine rezidenţiate...
Detalii: Markus Homm

Axwell

Este 6 dimineaţa… soarele răsare… suntem aşa de obosiţi încât de-abia mai putem ţine ochii deschişi … oricum, există un ritm din care nu te poţi opri … continuă şi continuă … ...
Detalii: Axwell
GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers