Emisiunea

Gandita initial ca o emisiune prin care diverse puncte de vedere ale unor DJ erau exprimate, Ora de Groove s-a bucurat de un oarecare succes, ceea ce ne-a determinat sa largim aria de acoperire si orizontul muzical pe care noi il consideram nelimitat sau infinit. Astfel, cele mai recente inregistrari ale emisiunii de pe undele fm erau disponibile si in format audio pentru cei care nu aveau ocazia sa le asculte "in direct". Mai mult despre emisiunea Groove Hour

Muzica Groove Hour
Ain't Nothing Like This Feeling (Charles Webster's club mix) - Slope feat Ovasoul7Slope feat Ovasoul7
Ain't Nothing Like This Feeling (Charles Webster's club mix)
Come On - Dj MFRDj MFR
Come On
Sax Fly (HD's Groovy Mix) - Christian Stolfi vs House DeviceChristian Stolfi vs House Device
Sax Fly (HD's Groovy Mix)
Mai multa muzica Mai multa muzica
Newsletter
Selecteaza...
Groove Hour - Show Radio
E-mail

Versiunea Romana | English Version

Marian Gănescu

DJ GrooveHour
Acelasi Groove
Marian Gănescu

Biografie

Marian Gănescu este unul dintre componenţii Groove Hour cu “normă zilnică”.

Alături de Julian M şi Elis, deţine o zi pe săptămană în care prestează live seturi de muzică deep house, funky house sau lounge la Irish în Constanţa. A făcut parte din Filarmonica Oraşului Constanţa la diferite concerte de masă. De doi ani de când Groove Hour şi-a întâlnit sunetul cald de saxofon în programe, Marian împreună cu dji rezidenţi au participat la diverse seminarii şi întrevederi cu liceeni amintindu-i pe cei din cadrul Liceului Internaţional Constanţa, vizitaţi şi de Vincent Calissa, Dj Ino şi Elis, unde au prezentat muzica fiind un mod de exprimare indiferent de stilul fiecăruia.

A luat parte la evenimente importante dintre care merită amintit “Green Week”, un proiect lansat pentru copiii din şcolile generale ce constă în educarea şi informarea lor asupra dezastrelor ecologice. Biodiversitatea marină a fost punctul de plecare pe care Marian Gănescu şi Elis l-au expus într-un concert de muzică ambient (cu sunete din adâncul oceanului) acompaniat de saxofon.

La data de 31 Martie susţine cu Vincent Calissa si Dj Ino un program numit „The Balearic Sound of Sax and Bongos” în cadrul evenimentului „Pepsi Funky Vibes”.
Pe 21 Aprilie 2006, Marian Gănescu şi-a adus aportul într-un eveniment organizat de BAT numit Dunhill Dimension Tour cu Al Velilla (OM Records) şi Paco Fernandez (Cafe del Mar) la chitară acustică.
Numeroase emisiuni Groove Hour la Pro FM, prezenţă aproape zilnică la Tv Neptun în cadrul emisiunii “Ore Verzi”, Marian Gănescu este unul dintre puţinii saxofonişti talentaţi pe care Constanţa îi are.

Discografie

Vincent Calissa

Originar din Rwanda, Vincent şi-a delimitat cariera artistică în 1997 de când s-a stabilit România şi a început un amplu proiect de trupă de muzică si dans axat pe cultura africană. Produce muzică...
Detalii: Vincent Calissa

Axwell

Este 6 dimineaţa… soarele răsare… suntem aşa de obosiţi încât de-abia mai putem ţine ochii deschişi … oricum, există un ritm din care nu te poţi opri … continuă şi continuă … ...
Detalii: Axwell
GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers