Emisiunea

Gandita initial ca o emisiune prin care diverse puncte de vedere ale unor DJ erau exprimate, Ora de Groove s-a bucurat de un oarecare succes, ceea ce ne-a determinat sa largim aria de acoperire si orizontul muzical pe care noi il consideram nelimitat sau infinit. Astfel, cele mai recente inregistrari ale emisiunii de pe undele fm erau disponibile si in format audio pentru cei care nu aveau ocazia sa le asculte "in direct". Mai mult despre emisiunea Groove Hour

Muzica Groove Hour
Step It Up (Justin Michael Remix) - Blake RearyBlake Reary
Step It Up (Justin Michael Remix)
Body Culture - Jay West & Diego CidJay West & Diego Cid
Body Culture
Never Alone - Artificial FunkArtificial Funk
Never Alone
Mai multa muzica Mai multa muzica
Newsletter
Selecteaza...
Groove Hour - Show Radio
E-mail

Versiunea Romana | English Version

groove hour?

Ora GrooveSuntem o echipa de DJ si promotori din Constanta, cu experienta vasta in entertaiment-ul litoral, experienta care ne obliga sa asezam tot ceea ce facem pe un fagas al firescului, ghidati de niste repere de bun simt pe care abia dupa multi ani de prestatie in domeniu am reusit sa le fixam corect.

De aceste repere se leaga muzica pe care o promovam, de muzica se leaga artistii cu care colaboram, de ei mai departe genul evenimentelor si campaniilor pe care le cream si tot asa.

Inceputul a fost facut acum 3 ani odata cu concretizarea proiectului The Groove Hour Show, emisiune radio pusa in unda pe ProFm 90,1 fm in Constanta si 87,8 fm in Costinesti. Feedback-ul a fost mai mult decat satisfacator si astfel in scurt timp am putut extinde prezenta venind in contact direct cu publicul prin Groove Hour Parties, serii de party-uri puse in scena in locatiile constantene ce puteau primi un asemenea concept precum si locatii din afara orasului.

Obiectivul Groove Hour a fost si este cel de a promova muzica de buna calitate, funky precum si derivatele genului spre latura dansabila. De aici pana la contacte internationale nu a mai fost decat un mic pas pe care l-am facut anul trecut, marcand astfel inca o premiera nationala: in acest moment realizam singurul show radio romanesc cu artisiti de marca ai genului, cu materiale realizate de acestia in exclusivitate pentru show-ul nostru.

GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers