Publicitate indoor

Groove Hour este o companie specializata in publicitatea indoor si in productia de materiale promotionale tiparite. Serviciile sale capitalizeaza traficul inalt de potentiali clienti si vizibilitatea superioara care caracterizeaza locatii specifice zonelor turistice: hoteluri, restarante, centre de afaceri, muzee, centre de informare turistica, cluburi, etc. Mai multe despre publicitatea indoor

Proiecte
Groove Hour este partener in proiectul SPRINT
Turismul romanesc are nevoie de reclama ta! Edificiul Roman cu mozaic
ARCA - Hypogeum
Salveaza o viata, doneazza sange
Aqua Viva Est
In curand

Versiunea Romana | English Version

Turismul romanesc are nevoie de reclama ta!

Filozofia proiectului este simpla: crearea si afisarea in standurile proprii a unei game vaste de materiale informative ce vin in sprijinul turistului, ajutandu-l cu informatii utile pe timpul sederii la mare sau la munte.
Introducerea informatiei publicitare alaturi de informatia utila asigura CEA MAI EFICIENTA propagare a acesteia in randul target-ului vizat.

Pachetele informative acopera o arie larga de domenii, o targetare primara putand fi executata chiar prin alegerea domeniului, targetarea finala urmand a se face prin crearea layout-ului original de prmovare a brandului.
Pentru expunere oferim peste 400 de standuri pt brosuri instalate in receptiile hotelurilor din Constanta, Mamaia, Neptun - Olimp, Eforie Nord, Eforie Sud, Saturn, Jupiter si pe Valea Prahovei.

Proiectul nostru se bazeaza pe faptul ca audienta care recepteaza mesajul il retine mai mult timp decat orice alt tip de audienta, lucru datorat informatiei inserate in material. Acest canal de publicitate este eficient din punct de vedere al costurilor raportat la impact. Vizibilitatea mesajului este maxima, deoarece exista foarte putini alti stimuli care sa-l concureze.
Campania de distributie atinge peste 1.000.000 subiecti lunar care au acces la materialele expuse în standuri.

Designul standurilor ofera materialelor publicitare expunere vizuala maxima pe raft (materialul este vizibil suta la suta).

Diagnosticarea si optimizarea campaniei prin corelarea tuturor acestor informatii dau posibilitatea de a prezenta detalii care îmbunatatesc imaginea firmei dumneavoastra.

GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers