Publicitate indoor

Groove Hour este o companie specializata in publicitatea indoor si in productia de materiale promotionale tiparite. Serviciile sale capitalizeaza traficul inalt de potentiali clienti si vizibilitatea superioara care caracterizeaza locatii specifice zonelor turistice: hoteluri, restarante, centre de afaceri, muzee, centre de informare turistica, cluburi, etc. Mai multe despre publicitatea indoor

Proiecte
Groove Hour este partener in proiectul SPRINT
Turismul romanesc are nevoie de reclama ta! Edificiul Roman cu mozaic
ARCA - Hypogeum
Salveaza o viata, doneazza sange
Aqua Viva Est
In curand

Versiunea Romana | English Version

Programul national de stimulare a donatorilor voluntari de sange

Spot audio Asculta spotul audio (aprobat INMHT)
Spot audio Asculta spotul audio 1
Spot audio Asculta spotul audio 2
Spot video Spoturi video

Situatia existenta

Romania este pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste donarea de sange. Statisticile Institutului de Hematologie arata ca doar 1,7% dintre romani se afla pe lista donatorilor, in comparatie cu alte state europene, unde procentul ajunge la 6,8% din populatie in Danemarca, 5,5% in Germania si 4,2% in Ungaria.

Statisticile arata ca numarul de donatori de sange a scazut mult in ultimii 17 ani, cu unele revirimente temporare sau locale, in functie de campaniile initiate de fundatii sau institutii medicale. Motivele sunt complexe: dupa trecerea la o economie de piata, sprijinul guvernului fata de bancile de sange a scazut; campaniile de recrutarea de donatori s-au redus datorita lipsei de fonduri, iar personalul specializat din centrele de transfuzii de sange a migrat.

In ceea ce priveste stimularea donarii de sange, pana in anul 2007, donatorii de sange au primit recompense de la autoritati, sub forma bonurilor de alimente si a unei zile de concediu platit. In momentul de fata, acordarea legislatiei nationale la cea europeana impune eliminarea acestor recompense. Potrivit noilor prevederi privind drepturile si obligatiile donatorilor de sange, in Romania, donarea de sange devine anonima, voluntara si neremunerata. Autoritatile se astepta la scaderea numarului de donatori. Romanii vor trebui sa invete si ei sa faca acest gest - in spiritul regulilor UE - fara a mai astepta compensatii materiale.

In ultimii ani, au fost organizate campanii de informare si educare a cetatenilor in favoarea donarii de sange benevole concentrate in Bucuresti sau in anumite judete, bazate pe actiuni punctuale legate de ziua mondiala a donatorilor de sange (14 iunie) sau pe proiecte de scurta durata.

Situatia propusa

Se propune un program coerent de informare si educare a populatiei pe tema donarii benevole de sange, sustinut in timp si geografic pe o perioada suficient de indelungata si bazat pe actiuni complementare, cu transmiterea repetitiva de mesaje specifice catre cetateni din grupe diferite socio-profesionale si de varsta, astfel incat sa determine o modificare de perceptie si mentalitate in favoarea donarii benevole de sange.

Programul are ca scop operational dezvoltarea unei retele nationale de puncte de informare si donatori voluntari care sa atinga cele mai indepartate zone ale tarii, astfel incat la finalizarea sa, 12.000 de persoane sa aiba un grad sporit de constientizare asupra importantei donarii de sange voluntare, neretribuite, prin intermediul retelei extinse de donatori voluntari si ridicarea constiintei de "breasla" prin ridicarea performantei individuale la nivel de performanta de ramura.

GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers