Publicitate indoor

Groove Hour este o companie specializata in publicitatea indoor si in productia de materiale promotionale tiparite. Serviciile sale capitalizeaza traficul inalt de potentiali clienti si vizibilitatea superioara care caracterizeaza locatii specifice zonelor turistice: hoteluri, restarante, centre de afaceri, muzee, centre de informare turistica, cluburi, etc. Mai multe despre publicitatea indoor

Proiecte
Groove Hour este partener in proiectul SPRINT
Turismul romanesc are nevoie de reclama ta! Edificiul Roman cu mozaic
ARCA - Hypogeum
Salveaza o viata, doneazza sange
Aqua Viva Est
In curand

Versiunea Romana | English Version

Mormantul Hypogeum - Complexul Cultural Arca

Centrul de coordonare pentru Festivalul Roman

Hypogeum va deveni si un centru cultural regional important, gazduind prezentari si spectacole de arta, conferinte, unde comunitatea se bucura de activitati culturale într-un mediu al patrimoniului national unic din România.

Centrul se va deschide publicului larg pentru promovarea activitatilor culturale.

Ansamblul istoric ofera un mediu prielnic pentru desfasurarea activitatilor culturale.

Centrul de specializare încurajeaza întrebuintarea mediului istoric în cadrul programelor educationale si culturale pentru familiarizarea publicului cu anturajul istoric cladiri, peisaj si promovarea perceperii si aprecierii calitatilor acestora.

Centrul Hypogeum va deveni unul dintre cele mai spectaculoase ansambluri din Constanta si astfel o locatie adecvata pentru activitati culturale.

În cadrul Festivalului Roman în Constanta se vor desfasura evenimente si activitati culturale pe durata sfârsitului de saptamâna. Evenimentul se adreseaza tuturor nationalitatilor (la Constanta traiesc români, macedoneni, turci, tatari si rromi).

Astfel, programa include muzica si dans (arheologie culturala experimentala), precum si concerte, teatru si programe speciale pentru copii. Zilele Culturale ofera si posibilitatea popularizarii produselor artizanale locale si a altor initiative si implica publicul în munca atelierelor ce se desfasoara. Afluenta participantilor va marca o schimbare majora în perceptia mediului istoric si în turismul litoral.

GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers