Publicitate indoor

Dinamica si in plin proces de extindere, Groove Hour ofera servicii de inalta calitate, propunand solutii integrate sau preluand viziunea clientilor sai. Profesionalismul si creativitatea echipei companiei, resursele materiale si reteaua de colaboratori asigura un sprijin personalizat si solid in realizarea obiectivelor de promovare ale clientilor. Mai multe despre publicitatea indoor

Proiecte
Groove Hour este partener in proiectul SPRINT
Turismul romanesc are nevoie de reclama ta! Edificiul Roman cu mozaic
ARCA - Hypogeum
Salveaza o viata, doneazza sange
Aqua Viva Est
In curand

Versiunea Romana | English Version

Aqua Viva Est

Profilul consumatorului vizat

OFICIAL: l-am putea defini ca reprezentat de clasa medie cu toate categoriile ei. Locatiile de gazduire sunt selectate atent (peste 2 stele) publicul fiind astfel cel direct prins in acest profil. Familii si grupuri aflate in vacanta, persoane active, dinamice, oameni care circula nu se duc la munte sau la mare ca sa admire peisajul pe fereastra camerei de hotel. Genul de consumator curios, interesat de locuri si de informatii noi.

NEOFICIAL: experienta ne-a relevat amanunte foarte interesante. Target-ul se extinde extrem de mult dupa una - doua saptamani de expunere. De la familii din categoria medie care folsesc mijloacele de transport in comun si cauta obiective turistice traditionale (muzee arhivizitate de ex) sau obiective de maxim interes (telecabina) care colectioneaza TOATA gama de pliante si le pastreaza pe toata durata sejurului si chiar dupa terminarea acetuia pana la subiecti din clasa "mult peste medie" care pastreaza hartile pe bordul masinii si pleaca cu ele spre locurile de provenienta trecand prin categoria "profesionisti" (localnici, soferi de taxi) care de asemenea folosesc materialele pana la uzura din cauza schimbarilor majore intervenite in ultimii ani in lista denumirilor obiectivelor turistice si de interes general din zona.

  • CEL MAI IMPORTANT aspect ni se pare insa (trecand peste larga varietate de subiecti atinsi), puterea mare de acoperire a unui singur exemplar din aceste pliante informative. Continand informatii de interes general materialele sunt pastrate pe o perioada lunga de timp si parcurse de mai multi subiecti.
  • PENTRU O TARGETARE SPECIFICA: cea mai buna solutie ni se pare dirijarea fiecarui proiect din creatie. Multitudinea de abordari permise de aceste materiale nu lasa loc de limite. Pentru fiecare categorie vizata cream un material specific cu informatii selectate si il distribuim controlat intr-un anume gen de locatii unde gasim reprezentare propice a target-ului vizat, implicarea in coordonarea unei actiuni de marketing devenind un vector de promovare
GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers