Alte evenimente
Publicitate indoor

Dinamica si in plin proces de extindere, Groove Hour ofera servicii de inalta calitate, propunand solutii integrate sau preluand viziunea clientilor sai. Profesionalismul si creativitatea echipei companiei, resursele materiale si reteaua de colaboratori asigura un sprijin personalizat si solid in realizarea obiectivelor de promovare ale clientilor. Mai multe despre publicitatea indoor

Proiecte
Groove Hour este partener in proiectul SPRINT
Turismul romanesc are nevoie de reclama ta! Edificiul Roman cu mozaic
ARCA - Hypogeum
Salveaza o viata, doneazza sange
Aqua Viva Est
In curand

Versiunea Romana | English Version

Festivalul Antic Tomis - editia II

Evenimente Groove Hour
Festivalul Antic Tomis - editia II
16.08.2013
Parc Tabacarie Constanta
In 2013 celebram a doua editie a Festivalului Antic Tomis. Pe parcursul acestui an, a fost stabilit un nou model de manifestare istorica. Departe de a fi doar o sarbatoare istorica, atat de abundente in tara noastra, acest nou model de festival are o puternica componenta educaționala.

Festivalul Antic Tomis este un eveniment cultural-istoric care valorifica istoria si vestigiile antice specifice zonei Constanta, prin activitati de arheologie experimentala. In 2013 evenimentul este organizat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii si agentia de marketing cultural Groove Hour Constanta, alaturi de Primaria Municipiului Constanta, cu sprijinul Asociatiei Patronale Mamaia, Asociatiei Patronale a Cluburilor din Mamaia, Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism si a Consiliului Judetean Constanta, iar evenimentul se desfasoara timp de 3 zile, in Constanta, in perioada de varf a sezonului estival.

GENEZA FESTIVALULUI

Festivalul Antic Tomis a fost propus de agentia de comunicare si marketing cultural Groove Hour pentru prima data in anul 2006 Consiliului Judetean Constanta revenind in 2012 cu aceeasi propunere catre Asociatia de Promovare Turistica Litoral Delta Dunarii.

Succesul primei editii din anul 2012 a facut sa intelegem necesitatea de a organiza acest festival anual, deoarece nivelul local a fost depasit dvenind un eveniment național și internațional. Festivalul Antic Tomis este un festival cultural international dedicat si specializat in reconstituire istorica antica.


Detalii despre eveniment si galerii foto gasiti la acest link: https://www.facebook.com/festivalulantic
GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers