Publicitate indoor

Pentru a spori impactul acestui tip de promovare, Groove Hour a lansat recent un amplu proiect de promovare a turismului romanesc, prin implicarea marilor concernuri multinationale si companii romanesti, a actorilor locali si nationali: Reclama ta sprijina turismul Mai multe despre publicitatea indoor

Proiecte
Groove Hour este partener in proiectul SPRINT
Turismul romanesc are nevoie de reclama ta! Edificiul Roman cu mozaic
ARCA - Hypogeum
Salveaza o viata, doneazza sange
Aqua Viva Est
In curand

Versiunea Romana | English Version

Despre Noi

Distributia de pliante, brosuri, flyere, cataloage, etc. este o metoda avantajoasa de a atinge rapid un grup mare de potentiali clienti. Utilizarea serviciului de distributie poate fi o componenta importanta a mixului de marketing, o alternativa care permite companiei sa isi plaseze mesajul direct in mainile clientilor sai.

Groove Hour detine si intretine peste 100 de standuri amplasate in locatii populare cu trafic maxim, in cele mai cunoscute si frecventate hoteluri, restaurante, centre de informare turistica, muzee de pe litoralul romanesc al Marii Negre si din Valea Prahovei. Toate aceste locatii cu trafic intens dispun de propriile bugete de promovare pentru atragerea clientilor care, astfel, devin potentialii clienti ai beneficiarilor serviciilor Groove Hour.

Standurile si locatiile prin care se face distributia sunt astfel gandite incat materialul publicitar sa fie permanent la vedere, pe toata durata campaniei clientului. Nivelul de circulatie a pliantelor si brosurilor expuse in standuri indica faptul ca peste 1.000.000 de persoane lunar, pe timp de vara, au acces la informatiile astfel promovate.

Beneficiarii serviciilor Groove Hour au posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de combinatii care sa raspunda particularitatilor produselor sau serviciilor pe care le promoveaza:

  • pliantele si brosurile pot fi distribuite in locatii care vizeaza categorii de consumatori bine definite, dupa varsta, sex, venituri, stil de viata, zona geografica, etc
  • se pot alege cu precizie locatiile standurilor in care vor fi plasate materialele publicitare
  • distributia poate fi modulata pe perioade de timp continui sau intermitente
  • clientii isi pot distribui materialele existente sau pot opta pentru tiparirea de materiale noi, prin serviciile Groove Hour

Distributia materialelor promotionale este constanta, echipa Groove Hour alimentand standurile la doua zile.
La cerere, Groove Hour poate monitoriza circulatia pliantelor/brosurilor si furniza un feedback documentat clientilor sai.

Certificat ISO 9001:2008

Certificat ISO 9001:2008
GrooveHour
Dezvoltat de BlueChip Computers BlueChip Computers